Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Χρύσα:3

      Χρύσα, θέλω να σου πω ότι σ`αγαπάω. Είσαι πολύ ξεχωριστή για μένα γιατί εσύ δεν παίζει να με πουλήσεις για κανένα. Σκέφτηκα να γράψω εδώ που ίσως σημαίνει κάτι αλλά και αυτά λόγια είναι, ποιός χέστηκε όμως, εσύ ξέρεις πως νιώθω για σένα και αυτό δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ. Μου έχεις σταθεί πιο πολύ και από αληθινούς ''φίλους'' και ''κολλητούς'' και σε ευχαριστώ πραγματικά για αυτό. Κάθεσαι και ακούς τις πίπες μου και προσπαθείς να βρεις λύσεις στις άλυτες μαλακίες μου λες και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου ή ότι είναι το Κυπριακό;Ρ.
   Εσύ, εσύ είσαι διαφορετική από τον καθ' ένα. Πρώτα πρώτα εσύ είσαι πανέμορφη -και μην γελάσεις αν και θα γελάσεις;Ρ-. Επίσης παίζεις τέλεια μπάσκετ*-*. Είσαι έξυπνη, δημιουργική και αστεία. Έχω κάνει μία από τις καλύτερές μου επιλογές για τους φίλους μου, τους ανθρώπους που θα είναι τα αδέρφια ολόκληρης της ζωής μου.

                             
                                                             Να 'σαι:')
                                                   *Ώρες μαλακίας μας^-^*


   Με όοοολο αυτό -δεν είναι και πολύ, το ξέρω;f - θέλω να σου πω ότι Σ`ΑΓΑΠΑΩ. Δεν θέλω να σε χάσω για κανέναν και αν κάποιες φορές σε πρίζω με πολλές πίπες συγγνώμη:)΄


 Τώρα λείπω και μου λείπεις;/ Θα σε δω όμως σύντομα, στο υπόσχομαι. Και αν όμως δεν με ξαναδείς ποτέ, θέλω μία χάρη.. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Σ`ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ -μην πω και περισσότερο-. κΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
Αντίο, σ`αγαπάω:*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου