Κυριακή, Σεπτεμβρίου 04, 2011

ΒλάκαΜήτσο*

    Βλάκα σ`αγαπάω ρε!
Σε ξέρω 2 χρόνια περίπου και έχουμε περάσει τόοοοσες πολλές στιγμές μαζί λες και σε ξέρω 22. Είσαι ένας μεγάλος βλάκας αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα, πραγματικά! Κάθε φορά μαζί σου είναι ξεχωριστή, κάθε φορά κάνουμε ξεχωριστές μαλακίες και γελά(ω)με μέχρι να μην αντέχουμε άλλο.






 Δεν θέλω να σε χάσω για τίποτα. Είσαι πάντα εκεί για μένα. Μαζί έχουμε περάσει τόσα πολλά! Τόσες πολλές συναυλίες! (Κατσιμίχα, James, Φ. Πλιάτσικα♥, νομίζω αυτές;ρ) Έχουμε γυρίσει μαζί όλο το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο (όχι που θα το ξεχνούσα!) Μαζί κάναμε steak-out με ντόνατς και καφέδες, μαζί πήγαμε και πήρα το ωραίο πράσινο μανό, μαζί κάναμε άλλα τόσα πράγματα!
 
Και από εδώ η μούρη σου! Αυτή είναι η καλύτερή σου φωτογραφία μόνο σκάσε!

Την υπόσχεσή μας δεν θα την ξεχάσω! Θα είμαστε μαζί μέχρι τα 40 μας! Θέλω να είμαστε μαζί μέχρι τα 40 μας, ή και για όλη την υπόλοιπη ζωή μου, γιατί όχι?! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ.





Και εδώ είμαστε Ρέθυμνο και χάρη στην καταπλικτική σου ιδέα να μπούμε στην θάλασσα Φλεβάρη μήνα είμασταν όλοι με πυρετό την επόμενη μέρα, αλλά δεν πειράζει γιατί ήταν τέλεια!*.*













♥.♥ Κουνέλη αγάπης! (το κουνέλι με η:ρ)
ΣαγαπάωΠολύ*
ΒλάκαΜήτσο*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου